Sandbox

Sandbox is a multipurpose HTML5 template with various layouts which will be a great solution for your business.

Contact Info

Moonshine St. 14/05
Light City, London

info@email.com
00 (123) 456 78 90

Learn More

Follow Us

La societat ARTAL, S.A. es va fundar l’any 1987 amb l’objecte d’importar i vendre carburants, a Andorra. En primer lloc, es va construir i instal·lar la primera benzinera, ARTAL 1, a l’avinguda del Fener, 11. 3 anys després, va ser el torn d’ARTAL 2, a la Ctra. de l’Obac, a la cruïlla d’Engolasters. Ambdues benzineres es situen a la parròquia d’Escaldes-Engordany.

Amb un capital 100% andorrà i més de 30 anys d’experiència, la companyia ARTAL, S.A. destaca tant pel tracte personalitzat com per la qualitat dels seus carburants tots d’última generació, de marca TOTAL ENERGIES, un referent en hidrocarburs. Trobareu un servei acurat per part dels nostres treballadors, tant a les estacions com en els lliuraments a domicili del gasoil de calefacció amb camions totalment equipats per arribar a les vostres llars.

Entre el 2019 i el 2020, les benzineres ARTAL van ampliar la seva oferta per convertir-se en estacions de servei dotades de botigues d’alimentació amb una variada gamma de productes frescos, congelats, de rebost, higiene personal i higiene per a la llar. També podreu trobar articles bàsics de locomoció i de consum, com són les cadenes, olis, potassa, llenya, carbó, etc. Amb un horari d’atenció de 7 h a 23 h.

Darrerament, les nostres estacions s’han equipat amb uns aparells infladors de rodes d’última generació i d’un sortidor 24h un a cada estació.

Veure arxiu històric i organigrama